Palvelut

Studio Varjo tekee henkilökuvausten lisäksi hää- ja juhlakuvauksia, mallikuvauksia, lapsikuvauksia sekä yrityskuvauksia. Kuvaajamme liikkuu ympäri maakuntaa asiakkaan toiveiden mukaan.

Kuvaajana toimii Studio Varjon Pasi Hakala, jolla on pitkä kokemus kuvaamisesta. Valokuvaajan ammattitutkinnon suorittanut Pasi on rautainen ammattilainen. Hänen työssään korostuu luotettavuus ja yksityisyyden kunnioittaminen.

Kuvaustilanteeseen voit ottaa mukaan myös ystäväsi tai miehesi tueksesi. Halutessasi myös meikkaaja-kampaaja on läsnä kuvaustilanteessa.

Ennakkopalaveri ja kuvausopastus

Kuvaukset lähtevät liikkeelle ennakkopalaverista, jossa keskustellaan toiveistasi kuvaan liittyen. Samalla kuvaaja tutustuu sinuun ja sinä kuvaajaan – näin itse kuvaustilanne on usein helpompi. Leppoisan valokuvaajan ansiosta kuvauksiin tuloa ei tarvitse jännittää!

Ennakkopalaverissa käydään läpi kuvauksen kulku, suunnitellaan asut ja rekvisiitta sekä kuvausmiljöö. Kuvauspaikan ja asentojen valinnalla saadaan kuvaan tunnelmaa – juuri sellaista kuin sinä haluat!

Persoonallinen kuva ei tarkoita kallista hintaa. Etukäteissuunnittelu nostaa ainoastaan kuvauksen laatua ja siihen käytettävää aikaa – ei hintaa.

Kuvauksiin tullessasi sinun ei tarvitse olla valmis malli – ja silti voit otattaa mallitasoisen kuvan. Kuvaajamme ohjaa ja opastaa sinua läpi kuvausten – auttaen luomaan mahdollisimman tyylikkään kuvan. Kuvaustilanteen ei tarvitse olla jännittävä, vaan kuvauksissa voidaan myös hassutella ja käyttää omaa luovaa hulluutta.

Pasi Hakala, VAT

puh. 0400 646 500
pasi.hakala@studiovarjo.fi

Vasarakatu 9
40320 Jyväskylä